RÅDGIVNING MED EFFEKTIV MARKEDSFØRING

artzon
LAD OS RÅDGIVE DIG TIL EN EFFEKTIV BRANDING MED FOKUS PÅ DIN FORRETNING

Hos artzon kombinerer vi det digitale med det trykte medie, der kan bidrage til en bedre og målrettet brandingeffekt hos forbrugeren.

Fokus på din forretning 100%
Specialister indenfor branding 100%
Antal magasin & brochure referencer +100
Antal online og digitale referencer +100
markedsføring artzon
artzon agency
I ARTZON ARBEJDER VI MED RELATIONSBASERET MARKETING OG DIGITALE LØSNINGER

Sammen er vi stærkere!  Små og større virksomheder kan ofte forsvinde blandt ligne virksomheder, men med en relationsbaseret markedsføring, vil man som virksomhed være mere synlig sammen med en relevant forretning eller hos ens samarbejdspartnere og leverandører.

  HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

Vi er altid AMBITIØSE  i vores arbejde, og vi elsker at rådgive vores kunder og samarbejdspartnere med en branding kampagne eller salg af annoncer, der benyttes på tværs af mange forskellige platforme.

Vi forsørger altid at skabe en god relation med vores kunder, og sidst men ikke mindst, er vi meget målrettet efter at skabe værdifuld markedsføring, så vi fortsat kan udarbejde nye projekter, der giver målbar værdi til vores partnere og kunder i fremtiden.

USP

Når du indgår et samarbejde med artzon, så anser vi det som vores fineste opgave at finde frem til din virksomheds USP eller unique selling proposition, som vi bruger til at udarbejde en strategisk kommunikationsplan, for hvordan din virksomhed skal markedsføre sig selv.

Hos artzon har vi erfaring og kompetencer til at styrke dit brand på tværs af markedsføringskanaler og medier – vi kan markedsføre din virksomhed på både sociale medier og i vores fysiske magasiner.

Annoncering

Hos artzon er en af vores kerneprodukter magasiner, hvor vi sælger annoncer til. Vi mener, at denne form for co-branding er et stærkt værktøj for b.la. SMV’er til at markedsføre sig, med lignende virksomheder, der nyder stor lokalopbakning.

Hvis du er interesseret i at styrke dit brand med hjælp fra velrenommerede virksomheder som b.la. Nybolig, Home og ÆldreSagen, så er du velkommen til at kontakte os og høre mere, om dine muligheder.

“VI ØNSKER AT KUNNE BIDRAGE MED MERE END BLOT MARKEDSFØRINGEN, VI ØNSKER AT BIDRAGE TIL MERE VÆKST TIL JERES FORRETNING.”

(Tekst opdateres) 
artzon arbejder med virksomheder såsom lokale Nybolig forretninger, hjemmeplejesektoren samt mange flere spændende forretninger. Vi er stolte af at have øget synligheden betydeligt for mange virksomheder og samarbejdspartnere. Hos artzon sender vi ikke en faktura, for at besøge jeres forretning – vores tid er kostbar, men vores potentielle kunder er vigtigere, og derfor vil man som kunde få en rådgivning, indenfor alle vores ydelser. Her efter kan I tage stilling til en eventuel opstart til digitale eller trykte løsninger. Har du brug for hjælp, så tag endelig kontakt til os.  
LinkedIn